ursäkta?

Den drömstart som vi alla djurgårdare hade drömt om har inte uppfyllts. Hittils har vi fått uppleva den mest chansfattiga och mest tråkiga match mot gnaget på flera år. En förnedring i götet och ett magplask mot peking hemma på Stadion.. Det finns inte så mycket som stämmer just nu och krisstämpeln är sedan länge satt. en förändring bör ske på planen men inte utanför. Ett byte av tränare eller styrelse är absolut fel väg att gå! Vi får se vad Banda och Wass finner för lösning. 

Om vi vrider blicken ifrån planen mot läktaren får jag ändå säga att vi gjort ett bra jobb! UCS och Fabriken har anordnat snygga tifon och Djurgårdsfamiljen har visat en av sina bättre sidor. Nya banderoler och flaggor har kommit upp och det ser riktigt bra ut. Sofialäktaren har redan lagt upp lika många filmer som dom la upp under hela 2010. Det tyder på att det finns en stark glöd i dom olika grupperingarna i Djurgårdsfamiljen. filmerna hittar du förövrigt genom att klicka på denna länk http://www.youtube.com/user/Sofialaktaren.

Här kommer några bilder från dom 5 matcher som spelats.




Bra publiksiffra i första matchen mot gnaget och inramningen var det inget fel på!



välfyld kortsida nere i Kalmar, dock blev det stryk med uddamålet. Bra drag!




"Riktiga" hemmapremiären mot malmö. Ännu en tung förlust med mål i slutminuterna. Snyggt tifo från Fabrikens sida.   




En buss rullade till götet, där dom så kallade "fotbollspelarna" varken visade moral eller hjärta...


 

Mycket folk på ett soligt Stadion men ytterliggare en gång så blir det förlust där Djurgården aldrig var nära en seger.


Så långt har vi kommit i den gågna säsongen och vart är vi egentligen på väg? Förhoppningsvis så kommer årets första 3 poängare inom kort, men spelchemat är tufft och dom andra lagen har visat bra form så nu gäller det. Det fina stöd som djurgårdsfamiljen har visat för sitt älskade lag saknar respons! Vi är alla värda poäng och ett skutt upp i tabellen så nu lägger vi alla fokus på att knäcka Trelleborg nere i världens ende.

VI ÄR DJURGÅRDEN - VI GER ALDRIG UPP


mot första tre poängaren!

Första matchen i årets allsvenska slutade inte som vi hade tänkt oss. Ett stelt spel med få målchanser. Blåränderna sätts nu verkligen på prov när dom nu ska åka ner till kalmar för att inviga deras nya arena Guldfågeln arena (även känd som kycklingarenan). Jag läste tidigare i veckan att omkring 900 biljetter var fixade på borta sektionen, vilket tyder på att arenan kommer färgas gul, röd och blå. Har förväntningar på spelet nu. Hoppas framförallt att vi ska kunna etablera oss på motståndarens planhalva och styra spelet därifrån. Något som knappt hände i derbyt senast. Vi får se hur det blir med den saken. På måndag kväll får vi svaret. Jag kommer vara där!


mållöst mot råttorna.

Under måndags kvällen spelade Djurgården en tråkig och händelselös match mot Aik inför stor publik. Mäktiga tifon mötte spelarna när dom gick in på planen och flertalet rökbomber och bengaliska eldar tendes så matchstarten fick dröja och spelarna fick gå tillbaka till omklädningsrummet efter har gästat planen i en minut cirka. Men efter att lågorna lagt sig kunde matchen äntligen blåsas igång och den efterlängtade allsvenskan var igång för djurgårdens del. första halvlek var en ganska tråkig tillställning med få lägen och ingen av lagen tog tag i taktpinnen. Tempot var inte alls lika högt som det brukar vara dom inledande 20 minutrarna i 08-derbyn. Andra halvlek var DIF det lite mer spelande laget med några få lägen och kombinationer mellan mittfält och anfallet. Men bägge lagen åkte mållösa från råsunda och nu laddar vi alla för 3 poäng nere i kalmar! 






RSS 2.0