8 dagar kvar

Nu återstår bara 8 dagar kvar med nervositet, hat och förväntningar. Djurgården spelar nästa måndag mot AIK i den allsvenka premiären. Mitt tipp är 2-1 till DIF, men efter genrepet idag mot norrköping så ser det tungt ut. visserligen saknades ett flertal ordinare spelare. Men förlust med 1-0 mot peking känns inte jätte tryggt så här en vecka innan starten.


snart så är det dags igen

Sommar, Djurgården, 3 poängare...
Någon mer än jag som längtar?


Match mot Örebro i morgon, en rejäl vädemätare för blåränderna. hoppas på flera plustecken efter den matchen.



DET SER BRA UT

Det ser bra ut nu för djurgårdens biljettförsäljning. I morgon spelas den sjätte semifinalen i globen vilket ser ut att bli slutsålt, trots att biljetterna släpptes för mindre än 24 timmar sen! bortapremiären mot Kalmar FF ser också bra ut där många valt att ta tåget ner från stockholm för att se blåränderna ta sin andra tre poängare för säsongen. Som grädden på moset så kan jag också meddela att det har sålts mer än 10 000 biljetter till premiären mot råttorna, trots att det är 4 veckor kvar till avspark..




Hoppas på liknande scener i morgon från Fabrikens sida då Djurgården tar emot luleå i Globen.


plåtar fixade

Tidigt i morse släpptes plåtarna till bortapremiären mot Kalmar. Efter 10 minuter på marknaden hade även jag en plåt fixad till sektion L (bortaläktaren). Förra året hoppade vi till oss en viktig trepoängare som satte oss på tryggare mark. Hoppas på något liknande detta år, då Djurgården får äran att inviga Kalmar FF:s nya hemma arena Guldfågeln Arena. Nu längtar man till den 11 aprill!




120 år!

Idag fyller världens finaste klubb 120 år! Grattis Djurgården!!

Dagen till ära lägger jag ut en av mina favorit filmer!

GRATTIS!

http://www.youtube.com/watch?v=rD3uxDQ99sc



ny kapten

Djurgården satsar på ny kapten inför årets säsong och valet hamnade på Joel Riddez.
"Det är en ära" säger han till DIF.se

Tror det var ett mycket bra val. Bra med en kille med rutin som har varit i klubben tidigare. Tryggt är också att han är försvare och kommer vara första valet säsongen ut.

Provspelande Demba Traore ska även få chansen mot Assyriska. Vi får se hur det går.


RSS 2.0