retsamt och frustrerande

Djurgården föll med 2-1 borta mot elfsborg under måndagskvällen. Ett tungt fall då Djurgården ägde större delen av första halvlek och ledde matchen efter 13 minuter. Riktigt irriterande att Blåränderna inte lyckades få in mer än ett mål då dom hade två ramträffar och en mängd klara målchanser. Elfsborg kvitterade efter en halvtimme och i paus vilan var läget 1-1.

Andra halvlek startade sakta och lagen saknade både tempo och mod till att anfalla. Några halvchanser åt både håll uppstod men inget allvarligt. Men i den 85 minuten får den gamla aik spelaren Stefan Ishiziaki bollen och klackar in den förbi Dembo, som är endast milimeter ifrån att ta den... Så iriterande att inte kunna få med sig en poäng iallafall från denna match, men så är det. Gustavsson är avstängd dessutom till nästa match så det uppstår nu en kris på ytterbacks platsen. Vi får se hur MP formaterar sitt lag mot Malmö.

Nya tag mot malmö borta nu istället, där det lär vara välmött med blåränder!